Boomverzorging

Iedereen die bezitter is van één of meerdere bomen krijgt te maken met onderhoud hieraan.
Bomen groeien; ze worden dikker, hoger en breder door de jaren heen. Dit kan uiteindelijk leiden tot ergernis of problemen. Dan zijn er tal van mogelijkheden om tot oplossingen te komen.
Graag komen wij bij u langs om uw bomenbestand te bekijken en u te adviseren over welke mogelijkheden er bestaan.

Uitvoering

Van rooien middels vellen, of afbreken van de boom in gedeeltes, tot het verzorgen van kroon en groeiplaats, den Bakker Bos Boom Landschap wil u terzijde staan voor advies en uitvoering.

Kroonverzorging

Op het moment dat uw boom of bomen te hoog en te groot worden, maar u wil deze niet kwijt dan is innemen en uitlichten van de kroon een goede optie. De kroon zal nadien meer licht doorlaten,  te zwaar geworden gesteltakken zullen minder gewicht hoeven te dragen en er is dus minder risico van brekende takken. Ook zal wind minder vat op de kroon hebben. Door dood hout weg te nemen en schuurtakken tijdig te verwijderen voorkomt u schade en ongemak, waarvan de kosten vaak hoger oplopen.

Vormsnoei

Een boom die u tijdens de groei wilt begeleiden; te denken aan leivorm, dakvorm, tunnelsnoei, haagvorm, dient tijdig en op de juiste manier te worden gesnoeid. Laat onze vakkennis uw bomen leiden.

Werkmethode

Wij kunnen voor u verschillende methodes inzetten om uw bomen te verzorgen of te verwijderen. Door inzet van hoogwerkers op daarvoor te bereiken plaatsen, inzet van telekraan voor verwijderen van zwaar tot zeer zwaar hout daar waar alle ruimte ontbreekt, of middels inzet van klimmateriaal en afvangmiddelen. Voor ieder object is er een oplossing om veilig en zonder schade de klus te klaren.

Aanplant

Hagen, laanbomen, solitaire bomen en boomgroepen, wij leveren en plaatsen voor u.